Houtbeton schutting zijn zeer geschikt voor tuinafscheiding. Everlast Products levert diverse merken en modellen. Robuust en biedt u veel privacy, omdat deze afscheiding vrijwel zichtdicht is. De houtbeton schutting is een duurzame schutting door de combinatie van beton met een houten tuinscherm daar bovenop. Door de betonpalen en betonnen onderplaten komt het hout niet in aanraking met de grond. Hierdoor kan het vocht er niet direct intrekken en gaat deze tuinafscheiding langer mee. In principe kunnen alle tuinschermen van 180 cm x 180 cm hoog in dit hout beton systeem worden geplaatst. Als u meer wilt weten over de vele mogelijkheden, neem dan contact op met ons voor deskundig advies.

Betonpalen en betonnen onderplaten

De betonpalen en onderplaten voor dit type schuttingen zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. Daarnaast zijn er twee varianten: palen met een semi-gladde structuur en palen met een gladde structuur. De palen kunt u het beste plaatsen in een beton goot. Hierdoor staan ze extra stevig.. Om de hout beton schutting nog verder te verduurzamen kunt u ervoor kiezen de tuinschermen met roestvrij stalen (RVS) bevestigingsmateriaal aan de palen te bevestigen.

Afdeklatten

Om uw hout beton schutting helemaal af te maken kunt u de tuinschermen voorzien van een afdeklatten aan de bovenkant. Naast het feit dat dit zorgt voor een mooie afwerking, biedt het ook als voordeel dat het water niet op het hout blijft staan. Hierdoor kan het water er niet in trekken en wordt de hout beton schutting nog duurzamer.

Bijpassende tuindeur

De hout beton schutting kunnen wij ook leveren met een bijpassende tuindeur. Deze tuinpoort is verkrijgbaar in dezelfde stijl als de tuinschermen. De tuindeur is voorzien van een verzinkt stalen frame waarop dezelfde planken als die van het tuinscherm bevestigd zijn. De deur wordt altijd in een passende ‘deurpost’ gehangen en is achteraf instelbaar dankzij de verstelbare hengen. Hierdoor is de tuindeur altijd goed te openen en te sluiten. Meer weten over de voordelen, of een passende offerte op maat? Neem dan contact op met onze adviseurs, zij kunnen u op weg helpen met een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden

Hoe mooi een schutting kan zijn ziet u op de pagina voorbeelden.