42

Everlast Products is opgericht door Marco Weijts en Richard Koster. Sinds 2007 zijn wij actief met het plaatsen en verkopen van allerlei type schuttingen zoals hout-beton combinatie voorzien van hardhouten schuttingen geïmpregneerde schuttingen etc. Bijna 10 jaar ervaring maakt dat wij ook zeer bekend zijn met de nieuwste trends.

Wij staan garant voor een vakkundige plaatsing. Wij garanderen vele jaren plezier aan uw tuinschermen. En om dat te onderstrepen hechten wij veel belang aan de service die wij verlenen. Daarvoor worden wij door klanten gewaardeerd.

Tuindeco

Wij zijn importeur van Everlast en dealer van Tuindeco producten. Tuindeco is één van de grootste leveranciers voor tuinbenodigdheden. Zij werken alleen samen met geselecteerde dealers welke voldoen aan de kwaliteitseisen die zij vaststellen. Everlast Products is dan ook trots één van deze dealers te zijn.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend met ons contact op. Binnen uw budget zorgen wij voor een passende erfafscheiding.

Wij leveren in

Wij leveren in de volgende plaatsen: Rotterdam, Hoogvliet, Nissewaard (Spijkenisse, Bernisse) Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Albrandswaard (Rhoon, Poortugaal) en Barendrecht. Maar ook buiten deze gemeenten in de Rijnmond gaan wij graag voor u aan het werk.

Everlast levert tuinschermen en erfafscheidingen in de gehele rijnmond